Søger du en maler til udendørs malerarbejde?

Professionelle løsninger af høj kvalitet

Vi maler udendørs

Malerfirma Fobian & Laursen ApS påtager sig alle dine udendørs maleropgaver. Med et professionelt malerfirma får du smukke og holdbare løsninger, og det går hurtigt og effektivt. Vi maler alt træværk, døre og vinduer, sokler, udhæng, og ikke mindst facader. Uanset hvad du skal have malet, stort som småt, er du velkommen til at kontakte os og få et tilbud.

Udendørs malerarbejde gør ikke alene din bolig smukkere og lettere at sælge – du beskytter og vedligeholder også træværket og de øvrige materialer, så de holder længere. Det danske vejr byder både på regn og slud, frost og kulde, sol og vind. Alt sammen noget der slider på materialerne. Det er derfor heller ikke ligegyldigt, hvordan du maler udendørs, eller hvem du vælger til opgaven.

Professionelle løsninger

Malerfirma Fobian & Laursen ApS leverer kun professionelle malerløsninger af høj kvalitet. Når vi taler om kvalitet, handler det om at anvende de bedste produkter og materialer til den konkrete opgave. Det handler om at være grundig og have sans for detaljerne. Og så handler det selvfølgelig om at levere løsninger, der er både langtidsholdbare og smukke. Det betyder blandt andet at have respekt for din boligs arkitektur og alder.

Malerfirma Fobian & Laursen ApS maler alle typer boliger – også ældre og bevaringsværdige bygninger, som kræver en ekstra varsom hånd. Det gælder f.eks. vinduer og døre af træ, samt gamle bindingsværkshuse.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

    Malerfirma Fobian & Laursen

    Her bor vi

    Ring 60 19 10 11