Om Malerfirma Fobian & Laursen ApS

Traditionsrigt malerfirma. Malerarbejde af høj kvalitet på hele Sjælland

Traditionsrigt malerfirma

Malerfirma Fobian & Laursen ApS er et traditionsrigt malerfirma og familieforetagende gennem generationer. Michael Fobian overtog i 2017 firmaet med mange tilfredse kunder på Midtsjælland efter sin svigermor Inge Laursen. Hun valgte på det tidspunkt at stoppe efter 40 år som selvstændig. Det var Inges far og farbror, som startede virksomheden helt tilbage i 1962. Deraf navnet: Fobian & Laursen – i respekt for de malermestre, der har opbygget firmaet igennem mange år.

Høj kvalitet og stolte dyder

Malermester Michael Fobian driver sit malerfirma videre i svigermors gode ånd med faglighed i højsædet og høflig og behagelig kundekontakt. Michael startede i lære i firmaet i 2005 og har arbejdet som maler i virksomheden lige siden. Han er dermed oplært godt og grundigt af svigermor i de stolte gamle dyder både inden for malerteknik og kundeservice. Det betyder høj kvalitet, viden og ekspertise, og ikke mindst stor respekt for kundernes ønsker og behov. Michael Fobian overtog i 2017 mange tilfredse stamkunder på Midtsjælland. Klik på følgende links, hvis du vil læse mere om indendørs malerarbejde, eller udendørs malerarbejde eller epoxy.

Ordentlighed og god service

Malerfirma Fobian & Laursen ApS lytter til kundernes behov og tager hensyn – uanset om det er private kunder, boligforeninger, eller offentlige kunder, såsom kommuner. For os er høflighed en selvfølge, ligesom vi altid rydder pænt op efter os. Når vi forstår, hvad der betyder noget for den enkelte kunde, kan vi arbejde målrettet på at opfylde alle kundens ønsker. Det betyder meget for os, at det er en god oplevelse for kunden, når vi leverer et stykke professionelt malerarbejde. Med udgangspunkt i Midtsjælland kører vi til opgaver på hele Sjælland.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

    Malerfirma Fobian & Laursen

    Her bor vi

    Ring 60 19 10 11