Maler til indendørs maleropgaver

Smukke løsninger til din bolig

Søger du en professionel maler til indendørs malerarbejde?

Malerfirma Fobian & Laursen ApS maler for dig. Vi står for professionelle løsninger og en høj faglig kvalitet. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med detaljerne. Alt i indendørs malerarbejde.

Malerarbejde, tapetsering, spartling, fuldspartling

Vi går til enhver opgave inden for malerfaget med fokus på kundens ønsker og en professionel udførelse af høj kvalitet. Ingen opgave er for stor – ingen opgave er for lille. Kvaliteten skal være i orden uanset opgavens størrelse. Vi påtager os både helt almindelige opgaver og opfylder helt særlige ønsker med unikke løsninger. Du er altid velkommen til at henvende dig med din opgave.

Udover at vi maler indendøre, sætter vi naturligvis også filt, glasvæv og tapet op. Vi renser gammelt tapet af, samt rengør overflader, spartler og fuldspartler, og giver en god omgang grunder, inden vi maler. Vi tager os af dine vægge, lofter, gulve, samt indvendigt træværk, som karme og fodlister. Vi udfører også løsninger med epoxy – det kan du læse mere om her.

Respekt for traditionen

Da vi skulle renovere Skomagerkroen ved Hvalsø/Kirke Såby – en kro fra 1521 – blev vores håndelag for alvor testet. I den bevaringsværdige bygning blev alt malerarbejde udført med gammeldags malerteknikker. Alle blomster, felter og detaljer blev malet i hånden med farver, man anvendte i 1500-tallet. Vi måtte gå varsomt til værks, så det hele gik op i en højere enhed. Udover denne helt unikke opgave har vi stor erfaring med at male og tapetsere stuer og værelser i gårde og villaer. Selvom disse sjældent går tilbage til 1500-tallet, er der mange hensyn at tage til traditionen. Det gælder både, når kunden gerne vil bevare det oprindelige udtryk og når kunden vil skabe fornyelse og modernisere inden for rammerne af den gamle arkitektur.

Vi maler også udendørs med respekt for traditionen. Det gælder f.eks. bindingsværk og gamle trævinduer og trædøre, som skal males med linoliemaling.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

    Malerfirma Fobian & Laursen

    Her bor vi

    Ring 60 19 10 11