Slidstærke gulve med epoxy

Professionel udførelse og et smukt resultat

 

Malerfirma Fobian & Laursen ApS har stor erfaring med epoxy – en utrolig stærk og god løsning, som især anvendes til gulvbelægning. Det gælder både gulve, der er udsat for belastning af forskellig art, såsom autoværksteder, industrikøkkener, og institutioner – og gulve, hvor man bare ønsker en solid og smuk overflade, som er nem at rengøre. Det kan være køkkenet, kælderen, bryggerset eller badeværelset hos private eller erhverv. Du skal vælge epoxy, hvis du har brug for et gulv, der er:

 • Slidstærkt og langtidsholdbart
 • Nemt at vedligeholde og rengøre
 • Smukt og glansfuldt

Epoxy kan også bruges til vægge, bordplader, mv. Også her får du en solid overflade, som er glat og nem at vedligeholde og rengøre. Belægningen fås i mange forskellige nuancer og forbliver smuk og glansfuld uden at falme.

Professionel udførelse

Epoxy hærder hurtigt, så for at få en helt jævn og smuk overflade, er det en god idé at få en professionel maler på opgaven. Fobian & Laursen Malerfirma ApS har stor erfaring på området, og vi arbejder hurtigt, effektivt og rutineret med belægningen. Derved kan du være sikker på et flot og professionelt resultat. Vi rådgiver gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du i det konkrete tilfælde skal vælge en epoxy-løsning fremfor andre former for belægning eller overfladebehandling. Vi har base i Dianalund, men kører til opgaver på hele Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave, eller hvis du ønsker at vide mere.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave – ring i dag!

  Malerfirma Fobian & Laursen

  Her bor vi

  Ring 60 19 10 11